Artikkelit

Täältä löydät infoa liittyen Medianyrkin palveluihin. Mitä tarkoittaa SEO? Mitä tarkoittaa domain ja hosting? Täältä löydät vastauksen yleisimpiin sivuston rakentamiseen liittyviin kysymyksiin!

Mitkä asiat vaikuttavat sivuston nopeuteen?
Sivuston nopeus
Matias Ilonen

Mitkä asiat vaikuttavat sivuston nopeuteen?

Kun puhutaan siitä, että kotisivujen tulee olla nopeat – kuinka nopeat niiden tulee olla? Mitkä asiat taas vaikuttavat sivuston nopeuteen? Tässä artikkelissa käydään läpi yleisiä nopeuteen liittyviä asioita kotisivuilla.

Lue lisää »
Kotisivujen toiminta
Matias Ilonen

Mitä kotisivuilta pitää löytyä?

Ennen kotisivujen perustamista on tarkkaan mietittävä, mitä kotisivuilta pitää löytyä. Kotisivut ovat erinomainen paikka kertoa tarkemmin tuotteestasi tai palveluistasi, kannattaa siis ottaa kaikki hyöty irti. Mitä kannattaa löytyä etusivulta, mitä muualta?

Lue lisää »
Mitä kotisivut kustantavat?
Hosting ja domain
Matias Ilonen

Mitä kotisivut kustantavat?

Mitä kotisivut maksavat? Kotisivuja pohtiva yritys tai toiminimi saattaa pohtia, mitä kustannuksia sivun tekemisestä aiheutuu. Tässä artikkelissa käydään läpi eri kustannukset, joita sivuston teosta seuraa.

Lue lisää »
Hakukoneoptimointi
Matias Ilonen

Miksi hakukoneoptimointi (SEO) on tärkeää?

Ihmiset hakevat nykyään tietoa ensin hakukoneista. Sivut on kuitenkin rakennettava niin, että hakukone pitää niistä! Tämä artikkeli kertoo, miksi hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization) on tärkeää osana yrityksen digitaalista markkinointia.

Lue lisää »
Referenssit
Matias Ilonen

Referenssi: Moskun Guru Lomamökit

Moskun Guru Oy tarvitsi nettisivut alusta alkaen mökkiensä ja asuntoautonsa esittelyyn sekä kertoakseen omasta toiminnastaan. Nyt sivut ovat toiminnassa, mutta mitä kaikkea Moskun Gurulle tehtiin?

Lue lisää »
Valitse aiheen mukaan