Artikkelit

Täältä löydät infoa liittyen Medianyrkin palveluihin. Mitä tarkoittaa SEO? Mitä tarkoittaa domain ja hosting? Täältä löydät vastauksen yleisimpiin sivuston rakentamiseen liittyviin kysymyksiin!

Sisällöntuotanto
Matias Ilonen

Mitä on sisältömarkkinointi ja miksi siihen pitäisi panostaa?

Houkuttele asiakkaitasi palvelujesi pariin hyvällä sisällöllä kylmän mainonnan sijaan! Potentiaalinen asiakkaasi löytää sisältömarkkinoinnin avulla asiantuntijuutesi. Tässä artikkelissa käydään läpi esimerkkien kera, mitä sisältömarkkinointi on ja miten sitä voi toteuttaa.

Lue lisää »
Referenssit
Matias Ilonen

Referenssi: Pronius Oy

Hitsausalan laitteita maahantuova Pronius Oy oli suunnitellut jo pitkään kotisivujen muutosta, mutta projekti jäi ja ”mobiiliepäystävälliset” sivut saivat jatkoaikaa. Medianyrkki rakensi Proniukselle WordPressillä näyttävät sivut, jotka toimivat varmasti joka laitteella.

Lue lisää »
Referenssit
Matias Ilonen

Referenssi: EiraLiisa

EiraLiisa tarvitsi domainilleen kotisivut kertomaan ammattijärjestäjä- sekä verhoilu- ja ompelupalveluistaan. Medianyrkki toteutti projektin heinäkuussa 2021. Palaute on ollut erittäin positiivista!

Lue lisää »
Valitse aiheen mukaan

Toiminta tauolla.

Medianyrkin toiminta on tällä hetkellä tauolla. Olethan vikatilanteissa yhteydessä ensisijaisesti medianyrkki@gmail.com.

Terveisin, Matias / Medianyrkki