Uudet kotisivut

Medianyrkki tekee tarvittaessa www-osoitteesta alkaen uudet sivut yrityksellesi WordPressillä. Medianyrkiltä saat myös ohjeet WordPressin käyttöön, esimerkiksi pienten teksti- tai kuvamuutosten tai artikkeleiden tekoon.

Tarvetta uusille kotisivuille?

Medianyrkki rakentaa yrityksellesi uudet kotisivut www-osoitteesta alkaen kätevästi ja kustannustehokkaasti, kuitenkin huomioiden uusimmat digimarkkinoinnin kulmakivet, kuten responsiivisuuden, nopeuden sekä hakukoneoptimoinnin. Kun sivut ovat valmiit, saat ohjeet pienimuotoisten muutosten tekoon. Koodaustaitoja ei tarvita!

Mitä kotisivut maksavat?

Kotisivujen hinta koostuu webhotellista (palvelin- ja domainmaksut vuosittain) sekä sivuston rakentajan kustannuksista. Medianyrkin tuntihinta on 68 € (alv. 0 %). Lue Medianyrkin artikkelista lisää kustannuksista.

Pyydä tarjous uusista sivuista!

Kahta samanlaista nettisivua ei ole olemassa. Sivuston rakentamisen kustannukset määräytyvätkin sisällön määrän ja toiminnallisuuksien mukaan.

Hintaan sisältyy seuraavat asiat:

Kaikilla laitteilla toimivat sivut

Kun yli 50 % internetin käytöstä tapahtuu älypuhelimella, sivujen täytyy toimia kaikilla laitteilla yhtä hyvin.

Nopeasti latautuvat sivut

Nopeus on yksi hakukoneiden ja internetin käyttäjien arvostama asia, ja siksi sivustot täytyy rakentaa nopeus mielessä pitäen.

Hakukoneoptimointi ja ohjeistus

Tutkimusten perusteella lähes kukaan ei siirry hakutulosten toiselle sivulle. Siksi SEO on otettava huomioon sisällössä.

Elementor Pro -teemanrakentaja

Sivusi rakennetaan Elementor-teemanrakentajalla. Saat myös itse ohjeet pienimuotoisten teksti- ja kuvamuutosten tekoon.

Uusien sivujen teko etenee lyhyesti näin:

Saat koevedoksen sivuista

Medianyrkki ehdottaa, millaiset sivut olisivat rakenteeltaan sekä ulkoasultaan tietokoneella sekä älypuhelimella selattuna.

Uusi domain rekisteröidään

Medianyrkki rekisteröi haluamasi domainin eli www-osoitteen yrityksellesi. Domainille asennetaan WordPress eli kotisivukone.

Itse sivuston rakentaminen alkaa

Medianyrkki rakentaa sivullesi ulkoasun, jollaisesta ollaan sovittu koevedoksen yhteydessä, sekä lisää sisällön.

Sivut käydään asiakkaan kanssa läpi

Medianyrkki ilmoittaa sivujen olevan valmiit. Mikäli asiakas haluaa vielä muuttaa yksittäisiä asioita sivuilla, käydään ne vielä läpi ja toteutetaan.

Toiminta tauolla.

Medianyrkin toiminta on tällä hetkellä tauolla. Olethan vikatilanteissa yhteydessä ensisijaisesti medianyrkki@gmail.com.

Terveisin, Matias / Medianyrkki