Sosiaalinen media

Nykyään menestyvän ja modernin yrityksen oletetaan löytyvän myös sosiaalisesta mediasta. Sosiaalisessa mediassa mainostaminen on myös halpaa suhteessa tavoitettaviin ihmisiin ja sen pystyy tekemään hyvin kohdennetusti. 

Kuvia, videoita, linkkejä sivullesi - vain luovuus on rajana

Sosiaaliseen mediaan, kuten Facebookiin voit lisätä mm. kuvia, videoita, linkkejä sivullesi. Sosiaalisen median tarkoitus on sitouttaa asiakkaasi ja toisaalta saada uusia ihmisiä kiinnostumaan palveluistasi. Yllättävän moni ihminen kokee, että sosiaalinen media tuo yritystä lähemmäs ja päättää ottaa vaikkapa Facebookin viestitoiminnolla yhteyttä. Suomen Poliisi, Kela ja Verovirasto ovat esimerkiksi aktiivisia sosiaalisessa mediassa, joten kysymys kuuluukin: miksi sinun yrityksesi ei olisi sosiaalisessa mediassa?

Yritysten neljä suosituinta sosiaalista mediaa

Facebook

Tutuin sosiaalinen media, jossa on suomalaisista n. 2,7 miljoonaa. Monipuoliset julkaisumahdollisuudet + maksullinen mainonta. Toimii myös Instagramin kanssa. Kasvussa yli 45-vuotiaiden keskuudessa.

Instagram

Kuville, videoille ja 24h "tarinoille" perustuva sosiaalinen media. Sopii erityisesti esteettistä sisältöä tuottavalle. Suosituin 15-29 -vuotiaiden keskuudessa. Monet yritykset ovat ottaneet Instagramin mukaan mainontaansa. Käyttäjiä n. 2 miljoonaa Suomessa.

LinkedIn

Erityisesti B2B-puolelle suunnattu palvelu, jossa tuodaan esille omaa asiantuntijuutta yrityksenä tai yrityksen työntekijänä ja verkostoidutaan alan ihmisten kanssa. Noin 700 tuhatta käyttäjää Suomessa.

Twitter

Lyhyitä tekstijulkaisuja, joihin liitetään halutessaan kuva, video tai linkki. Kiinnostavia aiheita etsitään #hashtag'eilla. Suosittu erityisesti politiikkaa ja uutisia seuraavien keskuudessa. Noin 900 tuhatta käyttäjää Suomessa.

Facebook ja Instagram toimivat yhteistyössä

Facebook ja Instagram ovat toistaiseksi Suomessa käytetyimmät sosiaaliset mediat. Siksi onkin kätevää, että Facebookin Business Suite -sivustolla teet ja ajastat julkaisusi samalla sekä Facebookiin että Instagramiin, sekä mainostat niitä haluamallesi kohderyhmälle kummassakin palvelussa. Samasta hallintapaneelista näet, miten julkaisusi ovat saavuttaneet ihmisiä sekä ilman mainontaa että maksullisesti. 

Sosiaalisen median tilien luonti

Esimerkiksi Facebookin ja Instagramin luonti ja asetusten hallinta
70 € ALV. 0 %
  • Sosiaalinen media valmiiksi asetettuna yrityksellesi
  • Saat muutamia julkaisuideoita sosiaaliseen mediaan
  • Tarvittaessa ohjeistamme sinua sosiaalisen median käytössä

Sosiaalisen median strategia

Facebookiin ja Instagramiin
240 € ALV. 0 %
  • Saat ideoita julkaisuja varten
  • Saat hahmotelman kalenterista, jonka avulla voit julkaista sisältöä
  • Saat ohjeita mainontaan ja julkaisujen ajastamiseen

Somejulkaisu valmiista aiheesta

Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin tai LinkedIniin
20 € / julkaisu ALV. 0 %
  • 5 julkaisua 75 €
  • Toimiva julkaisu valitulle sosiaaliselle medialle
  • Sis. mahdollisen kuvan ja julkaisun tekstin
  • Brändisi mukainen kuvanmuokkaus

Toiminta tauolla.

Medianyrkin toiminta on tällä hetkellä tauolla. Olethan vikatilanteissa yhteydessä ensisijaisesti medianyrkki@gmail.com.

Terveisin, Matias / Medianyrkki