Referenssit

Täältä näet Medianyrkin saamat työt asiakkailta ja mitä muutoksia niihin ollaan tehty. Toivottavasti näemme pian myös sinun sivusi täällä!

Pronius, laadukkaiden hitsauslaitteiden maahantuoja kaipasi päivitystä sivuilleen. Medianyrkki rakensi sivuston uudelleen WordPress-muotoon, jotta se tulee olemaan kaikilla laitteilla yhtä hyvin toimiva ja visuaalinen. Pronius.fi valmistui alkuvuodesta 2022. 

EiraLiisa, ammattijärjestäjä ja luova kädentaitaja Keski-Suomesta tarvitsi kotisivut toiminimelleen, jolla oli jo valmiina domain. Medianyrkki toteutti projektin kesällä 2021. EiraLiisa.fi sai heti positiivista palautetta sivujen ilmeestä – Medianyrkki kiittää!

Pirkkalan Parhaat on uusi konsepti, joka on tekniseltä toteutukseltaan Medianyrkin käsialaa. Pirkkalan Parhaat kokoaa yhteen pirkkalalaiset yritykset eri toimialoilta sekä tekemistä Pirkkalassa, jotta kuluttaja, paikallinen tai turisti, löytää hakemansa palvelun tai tuotteen. Pirkkalan Parhaiden pilottivuosi alkoi heinäkuussa 2021.

FuelTech Nitrobike Showdown 2021 -kisatapahtumalle tehtiin täysin uudet, tapahtumasta kertovat sivut, joilta löytyy myös merchandise-verkkokauppa kotimaisilla maksutavoilla. Visuaalinen ja responsiivinen sivusto valmistui kesäkuussa 2021.

Toolxin sivut kokivat muodonmuutoksen alkuvuodesta 2020. Myös monet visuaaliset materiaalit, kuten esitteet ja kuvien muokkaukset ovat saman tekijän käsialaa. Toolxille on tehty myös hakukoneoptimointia ja strategiaa digimarkkinointiin. 

Moskun Guru Oy -mökkisivu tehtiin alusta loppuun Medianyrkin toimesta loppuvuodesta 2020 ja niitä ollaan uudistettu 2022. Sivut toimivat esitteenä majoituspalveluiden sekä asuntoauton vuokraamiseen. Visuaalinen mutta yksinkertainen sivu houkuttelee matkaajia majoituksen vuokraamiseen.

Äijäkirppis Lualamiäs Tampereella kaipasi parannusta kotisivuilleen. Medianyrkki päivitti sivuston ulkonäön ja teki sinne (brändin mukaisesti) lisää äijämäistä sisältöä! Alkuvuodesta 2021 valmistui lualamias.fi.

Tammeko, Mekonomen Autohuolto -liike Tampereen Hervannassa ja Turtolassa halusi parantaa WordPress-sivujensa toiminnallisuutta. Sivusto valmistui keväällä 2022. 

Metalli80.fi eli Tampereen Autokorjaamotyöväen Ammattiosasto ry:n sivut kaipasivat päivitystä. Medianyrkki päivitti sivun ulkoasun ja paransi toiminnallisuutta. Sivu valmistui kesällä 2022.

Parturi-Kampaamo Doris Leppävedellä halusi piristystä kotisivuilleen ja saada ne varmasti toimivaksi kaikilla laitteilla. Lisäksi sisältöä palveluista hiottiin paremmaksi. Sivusto valmistui keväällä 2022. 

RKH Raskaan Kaluston Huolto Oy Kangasalla halusi uudistaa ja nopeuttaa WordPress-sivujaan. Medianyrkki otti asian hoitaakseen, ja uudistuksen jälkeen saatiin RKH:lle sekä ulkonäöltään että sisällöltään uudistuneet sivut, joita on mukava selata laitteella kuin laitteella!

TM-Autopalvelu Oy:n  jyväskyläläisen autokorjaamon sivut muutettiin WordPress-pohjaisiksi Medianyrkin toimesta. Samalla saatiin mobiiliresponsiivisuus kuntoon ja lisää hakukonenäkyvyyttä. TM-Autopalvelulla on nyt uudet, modernit autohuollon sivut!

Toiminta tauolla.

Medianyrkin toiminta on tällä hetkellä tauolla. Olethan vikatilanteissa yhteydessä ensisijaisesti medianyrkki@gmail.com.

Terveisin, Matias / Medianyrkki