Referenssit

Täältä näet Medianyrkin saamat työt asiakkailta ja mitä muutoksia niihin ollaan tehty. Toivottavasti näemme pian myös sinun sivusi täällä!

EiraLiisa, ammattijärjestäjä ja luova kädentaitaja Keski-Suomesta tarvitsi kotisivut toiminimelleen, jolla oli jo valmiina domain. Medianyrkki toteutti projektin kesä-heinäkuussa 2021. EiraLiisa sai heti positiivista palautetta sivujen ilmeestä – Medianyrkki kiittää!

FuelTech Nitrobike Showdown 2021 -kisatapahtumalle tehtiin täysin uudet, tapahtumasta kertovat sivut, joilta löytyy myös merchandise-verkkokauppa kotimaisilla maksutavoilla. Visuaalinen ja responsiivinen sivusto valmistui kesäkuussa 2021.

Toolxin sivut kokivat muodonmuutoksen alkuvuodesta 2020. Myös monet visuaaliset materiaalit, kuten esitteet ja kuvien muokkaukset ovat saman tekijän käsialaa. Toolxille on tehty myös hakukoneoptimointia ja strategiaa digimarkkinointiin. 

Moskun Guru Oy -mökkisivu tehtiin alusta loppuun logoineen Medianyrkin toimesta loppuvuodesta 2020. Sivut toimivat esitteenä majoituspalveluiden sekä asuntoauton vuokraamiseen. Visuaalinen mutta yksinkertainen sivu houkuttelee matkaajia majoituksen vuokraamiseen.

Äijäkirppis Lualamiäs Tampereella kaipasi parannusta kotisivuilleen. Medianyrkki päivitti sivuston ulkonäön ja teki sinne (brändin mukaisesti) lisää äijämäistä sisältöä! Alkuvuodesta 2021 valmistui lualamias.fi.

RKH Raskaan Kaluston Huolto Oy Kangasalla halusi uudistaa ja nopeuttaa WordPress-sivujaan. Medianyrkki otti asian hoitaakseen, ja kevään 2021 aikana saadaan RKH:lle sekä ulkonäöltään että sisällöltään uudistuneet sivut, joita on mukava selata laitteella kuin laitteella!

TM-Autopalvelu Oy:n  jyväskyläläisen autokorjaamon sivut muutettiin WordPress-pohjaisiksi Medianyrkin toimesta. Samalla saatiin mobiiliresponsiivisuus kuntoon ja lisää hakukonenäkyvyyttä. TM-Autopalvelulla on nyt uudet, modernit autohuollon sivut!

Pirkkalan Parhaat on uusi konsepti, joka on tekniseltä toteutukseltaan Medianyrkin käsialaa. Pirkkalan Parhaat kokoaa yhteen pirkkalalaiset yritykset eri toimialoilta sekä tekemistä Pirkkalassa, jotta kuluttaja, paikallinen tai turisti, löytää hakemansa palvelun tai tuotteen. Pirkkalan Parhaiden pilottivuosi alkoi heinäkuussa 2021.

Valmistuu syystalven 2021 aikana:

Fuel Expressille eli Jaska Salakarille on Medianyrkillä työn alla sivut, joilta tulee myös löytymään verkkokauppa. Sivut ovat täysin Medianyrkin käsialaa alusta alkaen! Syystalvella 2021 valmistuu fuelexpress.fi.  

Valmistuu alkuvuodesta 2022:

Pronius kaipasi päivitystä sivuilleen. Medianyrkki muuttaa sivuston WordPress-muotoon, jotta se tulee olemaan kaikilla laitteilla yhtä hyvin toimiva. Sivusto valmistuu alkuvuodesta 2022.