moskun guru mökit

Referenssi: Moskun Guru Lomamökit

Moskun Guru Oy tarvitsi nettisivut alusta alkaen mökkiensä ja asuntoautonsa esittelyyn sekä kertoakseen omasta toiminnastaan. Nyt sivut ovat toiminnassa, mutta mitä kaikkea Moskun Gurulle tehtiin?

Domain ja palvelin

Moskun Guru Oy:llä ei ollut vielä käytössään www-osoitetta eikä näin ollen myöskään palvelinta eikä WordPress-alustaa. Medianyrkki hankki domainin ja hostingin palveluntarjoajaltaan ja näin rekisteröitiin moskunguru.fi ja saatiin sille WordPress-alusta. Domainin hallinta maksaa n. 10 € vuodessa. Palvelimen hinta vuodessa määrittyy esimerkiksi sivuston koon perusteella, ja siksi se sovitaan erikseen.

Logo ja visuaalinen ilme

Moskun Gurun lomamökkien ja asuntoauton vuokraukselle ei ollut omaa logoaan. Medianyrkki teki muutamia ehdotuksia ja otti huomioon myös saamansa ehdotuksen logon taustasta. Guru, kuru – huippujen väliselle alueelle on monta nimeä. Logo kuvastaa tätä luonnon kohtaa. Medianyrkki suunnitteli myös sivustolle tehostevärit ja kuvituksen sekä editoi Moskun Gurulta saamiaan kuvia.

Mökkien & asuntoauton esittelysivu

Mökeille tehtiin jokaiselle oma esittelysivunsa, johon pääsee joko ylävalikon alavalikosta tai Majoitus-sivulta, johon on koottu kaikki mökit allekkain. Medianyrkki vertaili eri vuokraussivustojen ulkoasua ja poimi parhaita paloja siitä, miten huoneistojen ominaisuudet ja kuvat saataisiin parhaiten esille.

Päädyttiin yksinkertaiseen ja selkeään sivuun, jossa ensimmäisenä sivustolle tulijan katse kohdistuu kohteen kuviin, jonka jälkeen kohteen ominaisuuksiin – alempana pääsee tutustumaan lisää normaaleihin ja 360-kuviin, jotka saatiin sivuille lisäosalla (”plugin”) – tämä tuo asiakasta merkittävästi lähemmäksi kohdetta.

Aktiviteetit Levillä -sivu

Medianyrkin ehdotuksesta sivuille lisättiin myös erilaisia linkkejä aktiviteetteihin Levillä. Toki suurin syy Levillä lomailuun on Levin hiihtokeskuksessa laskettelu, mutta entä jos lomalla haluttaisiin kokea muutakin, kuten safareita tai kulinaristisia Lapin elämyksiä? Aktiviteettisivulta löytyy ehdotuksia, ja jos Moskun Guru tekee yhteistyötä jonkun kanssa, se voi lisätä tämän aktiviteettisivulle.

Sosiaalisen median ohjeistus

Moskun Guru Oy:lle tehtiin myös yritysprofiilit Facebookiin ja Instagramiin. Näihin kanaviin haluttiin tuoda Lapin maisemia ja asiakkaiden omia kuvia heidän lomaltaan. Myös mainonnantekoa Facebookissa käytiin läpi.

Muuta Moskun Gurulle tehtyä

 • Teknistä opastusta
  • 360-videokameran käyttöön
  • WordPress-sivuston käyttöön
 • Käännökset sivustolle englanniksi
 • Julkaisuja sosiaaliseen mediaan
  • Kansikuvat, kohteiden esittely ym.
 • Kuvanmuokkausta
  • Kohteiden sisäkuvat, 360-kuvat

Jaa tämä artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toiminta tauolla.

Medianyrkin toiminta on tällä hetkellä tauolla. Olethan vikatilanteissa yhteydessä ensisijaisesti medianyrkki@gmail.com.

Terveisin, Matias / Medianyrkki