nitrobike-social-prev-1024x683

Referenssi: FuelTech Nitrobike Showdown

Yksi Medianyrkin mielenkiintoisimmista projekteista, FuelTech Nitrobike Showdown -kiihdytysajotapahtuman verkkosivut verkkokauppoineen rakennettiin alusta alkaen keväällä 2021.

Nopealla aikataulullakin onnistuu

Jaska Salakari, vuoden 2018 moottoripyöräurheilija sekä Top Fuel Twin -moottoripyöräluokan maailmanmestari otti yhteyttä keväällä. Tarvittiin sivut nopeasti ennen kesän tapahtumarypästä ja vieläpä verkkokaupan kera. Koronavuoden jälkeen saatiin vihdoin aikaan tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki nitrobike-kiihdytysmoottoripyörien kuljettajat. Toki tälle tapahtumalle tarvittiin näkyvyyttä, ja mikäs sen parempaa näkyvyyttä kuin nettisivut ja verkkokauppa!

Brändin mukaiset sivut, tietenkin

Nitrobikeshowdown.fi näyttää juuri siltä, kuin olettaisi nitronhajuisen (- tai tuoksuisen -) tapahtumasarjan näyttävän. Hieno logo ei ole tällä kertaa Medianyrkin käsialaa, mutta siitä toki otettiin inspiraatiota sivun visuaaliseen ilmeeseen ja väreihin. Sivu koostuu tummasta väristä, neonsinisestä logon väristä, nitrobikeista sekä tulesta ja savusta.

Sivuston alusta loppuun teema pysyy samankaltaisena: nitro bikeja, tulta ja savua! Sivulta löytyy tapahtuman ajankohdat, kuljettajien tiedot sekä verkkokauppa tapahtuman tueksi.

Verkkokauppa ja maksutavat kuntoon

Tapahtuman tueksi perustettiin verkkokauppa. Tapahtuman ollessa Suomessa verkkokaupan maksutavoiksi valikoitui suomalaiset verkkopankit sekä korttimaksu. Verkkokauppa mahdollistaa myös tapahtumassa paikan päällä myymisen myös ilman korttipäätettä.

Verkkokauppa, kuten muu sivusto, toimii toki myös älypuhelimilla selattuna.

Jaa tämä artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toiminta tauolla.

Medianyrkin toiminta on tällä hetkellä tauolla. Olethan vikatilanteissa yhteydessä ensisijaisesti medianyrkki@gmail.com.

Terveisin, Matias / Medianyrkki