Eiraliisa referenssi

Referenssi: EiraLiisa

EiraLiisa tarvitsi domainilleen kotisivut kertomaan ammattijärjestäjä- sekä verhoilu- ja ompelupalveluistaan. Medianyrkki toteutti projektin heinäkuussa 2021. Palaute on ollut erittäin positiivista!

Sivuston rakennus on nopeaa, kun asiakas on miettinyt tarkasti mitä haluaa

Ammattijärjestäjä & luova kädentaitaja Eira Salmi otti yhteyttä, sillä halusi toiminnalleen kotisivut, jotka kertoisivat uusillekin asiakkaille hänen palveluistaan. Eira oli koostanut jo hyvän pohjan sivujen sisällöstä Word-tiedostoksi, josta oli erittäin helppoa työstää sivun ideaa. Kiitos siis myös asiakkaalle hyvin tehdystä pohjatyöstä!

Mistään ei tarvitse tinkiä, kun tehdään WordPressillä

Kuten aina, Medianyrkin tekemät sivut latautuvat nopeasti, toimivat kaikilla laitteilla, ovat brändisi mukaiset ja löytyvät Google-hakukoneesta. Mistään ei siis tarvitse tinkiä pienenkään sivun kanssa. EiraLiisan domain oli alkujaan toisella blogialustalla, mutta se siirrettiin WordPressiin toiminnallisuuden vuoksi.

Medianyrkki painottaa aina sitä, että sivuistasi tulee brändisi mukaiset. Näin myös EiraLiisan sivujen kanssa. Asiakkaalla oli valmiina jo esite toiminnastaan ja sen värien ja ulkonäön perusteella tehtiin juuri EiraLiisan näköiset sivut.

Sivuston ulkoasun tehosteväriksi valikoitui oranssi, joka tulee logosta sekä esitteen ulkoasusta. Sivut saivat välittömästi paljon positiivista palautetta ulkoasusta sekä toimivuudestaan. Medianyrkki kiittää!

Alasivut palveluille sekä kuvagalleria

Sivut ovat yksinkertaiset, mutta niiltä löytyy juuri oikea määrä tietoa EiraLiisan palveluista:

  • Etusivu, jossa käydään läpi lyhyesti tarjoomaa
  • Ammattijärjestäjä-sivu, jossa esitellään ammattijärjestäjän toimintaa tarkemmin
  • Verhoilu ja ompelu -sivu, jossa esitellään tarkemmin mahdollisia ompelu- ja verhoilutöitä
  • Kuvagalleria, johon voidaan lisätä muun muassa ennen ja jälkeen -tyyppisiä kuvia verhoilutöistä sekä ammattijärjestäjän työstä
  • Yhteystiedot-sivu, jolta löytyy tarvittavat yhteystiedot muun muassa laskutusta varten
Koko sivusto on hyvin mobiiliystävällinen ja navigointi on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin.

Asiakkaan palaute

Jaa tämä artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toiminta tauolla.

Medianyrkin toiminta on tällä hetkellä tauolla. Olethan vikatilanteissa yhteydessä ensisijaisesti medianyrkki@gmail.com.

Terveisin, Matias / Medianyrkki